2015. január 6., kedd

Jojoba Lips, nem csak az ajkaknak


Ma egy picike terméket hoztam Nektek, aminél abszolút érvényesül, hogy nem a mérettől függ valaminek a hatékonysága J
A 4,6 grammos kiszerelésben az ápoló aloe vera mellett a jojoba olajat is megtaláljuk az összetevők között, aminek köszönhetően sokkal többre hivatott ez a kis csoda, mint a kicserepesedett ajkaink rendbetétele. Mivel kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz és semmi komedogén nincs benne, remekül kezeli a bőrszárazságot. Nekem erre akkor van szükségem, amikor nem bírok magammal és kinyomok egy-egy kósza mitesszert. Ekkor a hámréteg megsérül, ami nálam gyorsan hámlásnak is indul, ezért a száraz területekre ebből a kis kencéből teszek egy hangyányi adagot és nagyon gyorsan kezeli a problémát.
Ezen kívül a jojobának köszönhetően kiváló vérzéscsillapító is. Ezt két ízben is teszteltem: egyszer egy kinyomott és erősen vérző pattanáson, egyszer pedig egy elvágott ujjon teljesített remekül.

Ha nem lenne ennyire sokrétűen felhasználható ez a pici termék, nekem akkor is megérné az árát amiatt, amit a kiszáradt ajkaimmal művel még ebben a szeles időben is. De a többfunkciós volta miatt mindenképp ajánlok legalább két darabot mindenki számára! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése