2015. január 12., hétfő

C9







Említettem már korábban, hogy elvégeztem egy tisztító programot, a Clean9-et. Ez a három részes F.I.T. program első lépcsőfoka, ahol 9 napon keresztül kíméletesen, ám annál hatékonyabban tisztítjuk a szervezetünket.
Ez azért fontos, mert sokan nem tudják, a mindenféle tisztító- és fogyókúrák során amellett, hogy sok vizet és izmot veszít a szervezet a zsírok mellet, egy nagyon fontos dolog nem távozik, ez pedig az évek során felhalmozott méreganyag. Számomra sokkoló volt megtudni, hogy egy átlagos magyar ember közel 70 kg műanyagot megeszik 1 év alatt. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy egy az egyben beburkoljuk saját magunk polietilénből készült változatát, nem! J A mindennapok során fogyasztott élelmiszereinkben megtalálható mesterséges színezékek, tartósítószerek és ízfokozók; akár a piacon megvásárolt élelmiszereken megtalálható gázmaradványok, amikkel az egzotikus tájakról érkező gyümölcsöket és zöldségeket tartósítják, hogy kibírják a hosszú szállítást; a 60 nap alatt vágásérettre nevelt csirkék által megevett, gyors növekedésüket segítő tápok maradványai... Ezek mind-mind olyan anyagok, amikkel nem tud mit kezdeni a szervezetünk, hiszen messze nem természetesek. Sajnos azonban ezeket elkerülni is nehezen tudjuk, bár nagy odafigyeléssel csökkenthetünk az elfogyasztott mértékükön. Amit viszont mégis megeszünk – hiszen nem élhetünk fényen és levegőn – szépen lerakódik a testünkben, különösen a zsírréteg alatt, így piszok nehéz megszabadulni tőlük.




Ehhez nyújt segítséget a Clean9 speciális csomag, amely úgy van összeállítva, hogy minden igényt kielégítsen. Úgy kell elképzelni, mintha 9 napon keresztül egy személyre szabott táplálkozási tanácsadó minden órában megmondaná, mit kell tennünk.  A csomaghoz tartozó programfüzetben ugyanis le van írva, mikor milyen táplálék-kiegészítőt kell bevennünk, nagyjából mikor együnk, mozogjunk és minden teljesített dolgot kipipálhatunk még azt is, mennyi vizet ittunk meg naponta poharanként. Nagyon mókás! J

És ami az eredményeket illeti: testileg sokkal energikusabbnak, szellemileg pedig frissebbnek éreztem magam a program után, úgy érzem, nagyon kellett a szervezetemnek ez a kis odafigyelés ahhoz, hogy újra lendületesen működjön. „Mellékhatásként” pedig néhány centi is lement innen-onnan, aminek nagyon örülök!
A mérleg:
Kar: -2,5cm
Derék: -4cm
Csípő: -2cm
Comb: -0,5cm


Amellett, hogy olyan területekből is sikerült leadnom, ahol korábban semmilyen edzéssel vagy étrendváltozással lehetetlennek bizonyult (pl: felkar), az igazi eredményességet számomra az jelenti, hogy semmit nem híztam vissza, elmaradt a jojó-effektus! November közepén végeztem el a programot, ezután továbbra is figyeltem az étkezésemre, bár közel sem annyira, mint a program alatt. Az edzések sajnos teljesen elmaradtak, nem jutott rá idő az év végi hajtásban, december 6-tól pedig egy szem szaloncukorral elindultam lejtőn és semmi nem állított meg a karácsonyi-szilveszteri dorbézolásban, sajnos. Ám ami teljes döbbenettel töltött el, az az volt, hogy január első hetében újra mérve magam, semmi de semmi látható eredménye nem volt az ellustulásomnak! Ugyanúgy belefértem a c9 után belefogyott farmeromba is, ez pedig teljesen ledöbbentett! Ennyit számít az, hogy a program alatt a zsírszövetekben tárolódó méreganyagok távoztak, így nincs, ami ragasztaná magához a nem kívánatos dolgokat!
Megállás pedig nincs, a héten folytatom a F.I.T.1-gyel, ahol nagyobb szerepet kap az edzés és a tisztítás után mér ténylegesen a testvonalak kialakításán lesz a hangsúly. Igyekszem majd rendszeresen beszámolni az eredményekről itt a blogon is, ha érdekel Titeket, nézzetek be néha! J

A c9-et pedig mindenkinek csak ajánlani tudom, különösen annak, aki úgy érzi, nincs rendben az emésztése, tartósan megszabadulna némi zsírtól és méreganyagtól vagy egyszerűen csak több energiára vágyik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése