2015. február 22., vasárnap

Egy kis csajos csillogás a szürkeségben…

 

Ma egy szájfény-teszttel készültem Nektek. Bevallom őszintén, a szájfények sosem tartoztak a leggyakrabban használt sminktermékeim közé. Eleve keveset foglalkozom a szám sminkelésével, csak egy kis ajakápoló, és már suhanok is, az „úgyis lenyalakszom”-elv híve vagyok! Viszont az utóbbi időben egyre gyakrabban kapom magam azon, hogy a rúzsok felé ácsingózom, pláne mióta találtam olyanokat, amelyek nem szárítják az ajkaimat és színben is passzolnak hozzám. Beláthatjátok, innentől már csak egy pici ugrás volt eljutni ezekig a csillogó csodákig! J


Annyit még a belbecs szemrevételezése előtt megállapíthatunk, hogy igazán csajos dologról van szó! A csomagolás nagyon praktikus, a kupakba beépített világítás került, a tubus oldalán pedig tükör biztosítja, hogy a sminkelésre legalkalmatlanabb helyen és fényviszonyok között is ki tudjuk igazítani az ajkaink csillogását!



A felkenés pici, szintetikus ecsettel kivitelezhető, ami nagyon precíz munkát tesz lehetővé.


Kellemes érzés viselni, bár először meglepett a bizsergető hatás. Az összetevőket jobban szemügyre véve kiderült, hogy ez minden bizonnyal a paprikakivonatnak köszönhető, ami az ajkak vérbőségét okozza, így segítve elő a csábos, telt formát. A textúra könnyű, vizes hatású, mindegyik szín telis-teli csillámokkal. Őszintén szólva nekem hétköznapra kicsit sok, de bármilyen alkalmat ünnepivé varázsol önmagában és rúzs fölé kenve egyaránt! 

Vaku nélkül
Vakuval
Jelenleg 5 színben kapható, itt tudjátok meglesni összetevőstül őket:

http://www.flpshop.hu/customers/recommend/load?id=1868

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése