2015. október 15., csütörtök

Nyaralj Cipruson a F.I.T. programmal!


Sokszor panaszkodnak az életmódváltásban tanácsot kérők arra, hogy olyan nehéz egyedül változtatni, amikor a család többi tagja marad a régi szokásoknál. Tény, hogy mi nők különösen szeretünk mindent együtt csinálni, de bizonyított tény az is, hogy csapatban minden ember jobban működik.

Ezért találtunk ki egy szuper dolgot minden életmódváltásra készülőnek!

 

Január közepén a legnagyobb hidegben, amikor a tél ünnepi hangulata és a sok karácsonyi finomság már a múlté, a plusz kilók azonban nagyon is emlékeztetnek még minket a hangos családi ebédekre, Ciprus szigetére repülünk. A célunk nem más, mint hogy a napsütötte tengerparton egy szakmai stáb segítségével mindenkit végigkalauzoljunk a C9 tisztító-méregtelenítő programon! A csapatban orvos mellett táplálkozási tanácsadó, személyi edző és aerobic oktató ügyel arra, hogy mindenki személyre szabottan a legnagyobb rendben haladjon a programon, az 5 csillagos szállodánk pedig biztosítja majd, hogy a kalóriaszegény étrendünk ne csak egészséges, de nagyon finom is legyen!

Az 5 napos – 4 éjszakás életmódváltó nyaralás ára a repülőúttal, reptéri transzferrel és az 5 csillagos szálloda félpanziós ellátásával együtt 130.000Ft, ha még most jelentkezel. Ne hagyd ki ezt a nagyon kedvező lehetőséget, keress a részletekért! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése