2015. október 27., kedd

Illatos olajok új szerepben!

 Néhány hete volt szerencsém egy nagyon széleskörű előadáson részt venni, ahol Dr. Révész Edit az illóolajok világába avatott be minket. Bevallom őszintén, ez a terület számomra kissé homályos volt eddig. Persze, szeretem a fincsi illatokat, használtam is eddig többféle olajat, de a beszerzésükkor a legfőbb szempont eddig az áruk volt. A hétvégén azonban megtanultuk, hogy számtalan lehetőség van ezekben az értékes folyadékokban.

Rengetegféle minőségű illóolaj megtalálható a piacon

Mivel sok esetben az olajokat elfogyasztjuk vagy éppen a bőrünkre kenjük, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű, szigorúan ellenőrzött körülmények között készült terméket válasszunk erre a célra. Amint azt a doktornőtől megtudtuk, az illóolajok minőségét meghatározza, hogy mely növényi részből készültek, milyen minőségű talajon termesztették-e azt, netalán műtrágyázták-e az adott növényt. Fontos tudni azt is, hogy milyen eljárással készült az olajunk, például vízgőz desztillációval, hidegpréseléssel, stb. Bizony a szervezetükre igényes embereknek ennyi mindenre oda kell figyelniük. De az eredmény maximálisan megéri! A gondos választásunknak köszönhetően irritációk nélkül élvezhetjük minden áldásos hatását eme különleges folyadékoknak!

Hordozóolajunk, amely az egyes illóolajok hígítására, hatékonyabb felvitelére szolgál, a Carrier olaj. Önmagában ez is csodás bőrregeneráló, antioxidáns hatásokkal bír, hiszen több illatmentes olaj mellett kókuszolajat, csipkebogyóolajat, szezámolajat és sárgabarackmagolajat és természetesen Aloét is tartalmaz, valamint A, C, E vitaminokban rendkívül gazdag. Az értékes összetevői miatt csodásan puhítja a bőrt ez a kis szabadalmaztatott olajkeverék! Ha nekem nem hiszitek el, próbáljátok ki Ti magatok! J 


Itt érhetitek el a webshopban:

Hamarosan jövök a termékcsalád többi finomságával! Addig pedig gyönyörű őszi napokat Nektek!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése