2015. április 21., kedd

Sonya Aloe Nourishing Serum


Még a blog indulásakor ejtettem néhány szót arról, hogy ez a szérum azok között a termékek volt, amelyek segítettek normalizálni a bőröm állapotát.

Kombinált bőrtípusom van, azaz a zsíros bőr felszíni vízhiánnyal párosul. Nem a legszerencsésebb felállás, sokan küzdünk ezzel a problémával. Ilyenkor a fényesen csillogó területek miatt hajlamos az ember lánya mindenféle szárító kencével segíteni ezen, pedig így csak romlik a helyzet. A bőr még inkább rádolgozik a szárazságra és eszeveszetten termelni kezdi a faggyút. Eközben pedig a kiszáradt területeken hámlani kezd a bőr, az apró bőrdarabkák pedig eltömítik a pórusokat, amik elzárják a faggyú útját. Az egyenlet vége pedig a pattanásos bőr…

Ebben a helyzetben a legjobb megoldás, amit tehetünk, hogy egy nem olajos, de tápláló krémmel annyira hidratálunk, amennyire csak tudunk, hogy megállítsuk ezt a folyamatot és a bőr egyensúlyi állapota helyreálljon. Persze amíg ez nem történik meg, kezelhetjük a gyulladt területeket, de semmi esetre sem szárító, sokkal inkább gyulladáscsökkentő készítményekkel, például propolissal.

Én erre a táplálásra használom ezt a szérumot, és jelentem, kiválóan bevált! Valóban érezni, hogy azonnal jobb lesz a helyzet a használata után, a bőröm puhábbá, élettel telibbé válik.


Az állaga nem hasonlít a hagyományos, vizes alapú szérumokhoz, inkább egy könnyen tápláló krémhez tudnám hasonlítani. Könnyen beszívódik, jól lehet rá sminkelni, nem kukacosodik rajta az alapozó.


A pumpás kiszerelés roppant praktikus, egy rövid nyomásnyi adag – kb. egy borsónyi – bőven elég az egész arcomra.

Az illata ennek is mesés, ami a benne található mimózaháncsnak és fehér teának köszönhető leginkább. Ezek pedig igen ritka, de annál hatásosabb összetevők, a későbbiekben tervezek ezekről is írni. Érdekelne Titeket egy ilyen poszt? J
  
A terméket pedig itt találjátok a webshopban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése