2015. április 22., szerda

Sonya Aloe Balancing Creme

  
Ha folytatjuk a megkezdett logikai sorrendet az arcápolási rutinban, akkor a hidratáló krém az, ami zárja a sort. Ez sokféle lehet, attól függően, hogy mire van szükségünk. Azon túl, hogy zsíros vagy száraz bőrre való terméket keresünk, a napsugárzás erősödésével fontos lehet, hogy fényvédős készítményt használjunk.

Kombinált bőr esetében azonban nehéz döntés előtt állhatunk, hiszen mit használjunk akkor, ha például az orcánk száraz, ezzel egyidejűleg viszont a homlokunk úgy kifényesedik, hogy az még a Holdról is látszik… A felszíni vízhiányos bőrömnek nyilvánvalóan szüksége van a vízpótlásra, viszont a zsíros, testes krémek alatt csak fulladozna a bőröm. Erre nyújt tökéletes megoldást a Balancing krém, ami arra hivatott, hogy harmonizálja a fennálló helyzetet és a normális felé terelje és egységesítse az arcbőrt.

A krém állaga géles, könnyű. Amikor felkenem a bőrömre, hirtelen olyan, mintha túlságosan nehéz lenne és baromi soká szívódna be, de pár perc múlva ennek az érzésnek nyoma sincs, maradéktalanul beivódik és már sminkelhetek is. Egyáltalán nem hagy ragacsos érzetet, szuper sminkalap!


Pár hétig tartó használat után pedig egyértelműen látszik az eredmény: a bőröm sokkal homogénebb, a száraz területek a szérumnak és ennek köszönhetően egyértelműen megszűntek és a zsírosodás is mérsékeltebb.

A termékcsalád többi tagjához hasonlóan tartalmaz természetesen aloe verát, fehér teát és citromfüvet, amelyek mind jótékony hatással vannak a problémás bőrömre.

Nagyon megszerettem ezt a krémet, jól kiegészíti a termékcsalád többi tagját! Az egyetlen hiányérzet nálam a nyár közeledtével és így a napsütéses órák számának növekedésével a fényvédelem hiánya. Eddig a fényvédős BB krémet elégnek ítéltem meg, de most már ideje lesz erősebb szűrőre. Ezért kacérkodom a gondolattal, hogy nappalra kipróbálom egy másik termékcsalád arckrémét, amivel át tudom hidalni ezt a problémát. Arról érdekelne teszt Titeket?
  
Ezt a krémet itt tudjátok elérni a webáruházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése