2015. április 28., kedd

Nyereményjáték

Nagyon sokat gondolkodtam mostanában azon, hogyan tudnám meghálálni Nektek az állandó jelenlétet és támogatást!

Emlékszem, amikor elindítottam ezt a blogot, nagyon csalódott voltam, hogy egyetlen komment sem érkezik a bejegyzésekre. Aztán ahogy telt az idő, egyre több ismerősömmel való beszélgetésben hangzott el, hogy „Ja, amúgy tök jó a blogod!” vagy „Gratulálok a fogyáshoz, olvastam a blogodon!”, illetve privát levélben is sokan megkerestetek a F.I.T. program kapcsán, hogy hogyan lehet hozzájutni a csomagokhoz. Ekkor kezdtem utánajárni a statisztikáknak, és teljesen ledöbbentett, hogy hetente több százan jártok itt, ami fantasztikus!!

Ezt megünnepelendő gondoltam, hogy indítok egy játékot Nektek, olvasóknak! Semmilyen fb-követést, megosztást nem szeretnék kötelezővé tenni, de nyilván örülök, hogyha hírül adjátok, hogy valami hasznosat olvastatok itt nálam, ami másnak is jól jönne! Ezért a facebook-oldal követése, a játék megosztása és az INSTAGRAM-követés további esélyt jelent, mind +1-et. J A nevezési feltétel csupán annyi, hogy kitöltitek az alábbi űrlapot, és néhány x-eléssel segítetek nekem abban, hogy milyen témájú posztok érdekelnek leginkább Benneteket.

Arra gondoltam, hagyok elég időt a jelentkezésre, és 3 hétig várom a nevezéseket.

Ja, és hogy mi a játék tárgya? Három dologra gondoltam: az 1. díj egy 20.000Ft értékű, 2 főre szóló üdülési utalvány a Karos SPA 4 csillagos komplexumba, ahová én is ellátogatok Pünkösdkor, és leadom Nektek a drótot, hogy milyen arra az élet! J Ezt az utalványt 15 hónapon belül tudjátok felhasználni, így bőven áll majd idő a rendelkezésetekre, hogy akár egy hosszabb nyaralás részeként használjátok fel ezt a bónuszt.

Annak, aki pedig nem olyan nagy híve a wellnessnek, egy csomagot raknék össze olyan Foreveres termékekkel, amelyek bárki számára jól jöhetnek. Ezekre gondoltam:

Alumíniummentes dezodor, teszt itt

Jojoba olajjal dúsított ajakír, teszt róla itt.
  
Shaker, mellyel könnyedén készíthetsz nem csak fehérjeporból álló italokat, de egyéb tejes vagy gyümölcsös finomságokat is.
Egy harmadik lehetőséget pedig a kozmetikumok szerelmeseinek ötlöttem ki: Egy fél éven belül beváltható kupon, amellyel a szerencsés nyertes a teljes Sonya-csomagot a saját bőrén tapasztalhatja meg: végigpróbálhatja nem csak az arcápolási rutinomban bemutatott termékeket, hanem a színes-kozmetikumokkal is mesés sminket varázsolhat szakértő tanácsadás mellett ingyen! Ezt a lehetőséget azoknak javaslom, akik Debrecen, Szeged vagy Budapest közelében élnek, hiszen ezeken a helyszíneken lesz lehetőség a kupon beváltására.

Nagyon örülnék, ha a nyertesek az ismerőseim közül kerülnének ki, de annak is, ha a szerencsések személyében új olvasóimat ismerhetném meg! Szóval ne habozzatok jelentkezni itt, sok szerencsét! JNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése