2015. március 19., csütörtök

F.I.T.2 – Hogy állunk??


A héten elérem a F.I.T.2 program 30. napját. Az biztos, hogy ez egy hosszú folyamat vége, de semmiképp sem a befejezése valaminek. Nyugodtan kijelenthetem, hogy az elmúlt hetek során megváltozott az életem. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lennék továbbra is rugalmas vagy spontán, de mégiscsak került némi rendszer a hétköznapjaimba, bármennyire is ódzkodom a kötöttségektől: mindegy, hogy reggel egy gyors spinning óra, vagy egy 4-5km-es futás a most már kellemes délutáni napsütésben, de ott van a mozgás az életemben és nem tudom elképzelni, hogy változtassak ezen a szokáson. Egyszerűen azért, mert így érzem jól magam!

 

Ami a táplálkozást illeti, ott is nagy változások történtek. Ez az időszak tényleg elegendő volt arra, hogy kitapasztaljam, mi az, ami finom és ami belefér az egészséges táplálkozás keretei közé és már nem rohanok minden étkezés előtt a kaloriabazis.hu-ra J Persze azért vannak kihívások családi szülinapok és egyéb rendezvények formájában, de igazából rájöttem, hogy  nem kell kimaradnom semmiből. Alkalmanként egy vékony szelet torta még nem a világ vége, ha ismerem a mértéket. Tudom, hogy a méregtelenítésnek hála és a szénhidrát-háztartást és zsírbontást segítő táplálék-kiegészítőknek köszönhetően nem fogja kicsapni a biztosítékot a szervezetemben.

 

Összességében nagyon jól érzem magam a bőrömben és a környezetemet is arra biztatom, hogy kezdje el a programot! Sokan hivatkoznak arra, hogy nekik nincs idejük rá, nem tudnak odafigyelni, nem tudják mikorra beiktatni a sportot, stb. Tényleg azt mondom, hogy ha nekem sikerült, akkor bárkinek könnyedén menni fog! Az összetételének hála olyan, mintha mindig lenne mellettünk egy személyes tanácsadó, aki a fülünkbe súgná, mikor mi a teendő, így tényleg nem tudunk elrontani semmit!

És persze a csoportnak is óriási ereje van! Most márciusban indul egy csoport, - nem tudni, hogy a jó időnek vagy az ajándékutalványos akciónak köszönhetően – és még van lehetőség csatlakozni hozzájuk! Szóljatok, és segítek! J

A 30. nap után pedig jelentkezem a végső eredményekkel! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése